sâmbătă, 20 decembrie 2014

Protejeaza sistemul de incalzire prin pardoseala impotriva contaminarii bacteriene





                             New  AF10 Biocide Express

            Protejeaza sistemul de incalzire prin pardoseala impotriva contaminarii bacteriene.

AF 10 Biocid Express de la Fernox pretinde a fi cel mai rapid mod de a proteja sistemele de incalzire prin pardoseala de contaminarea bacteriana. Rapid si convenabil - nu este nevoie sa se scoata apa din sistem si un bidon de  280ml poate trata un sistem de 125 litri in doar 30 secunde, cu nici o mizerie si nici-un tam-tam. Orice sistem in care circula apa pentru a produce caldura trebuie sa fie tratat in mod corect si protejat cu ajutorul tratamentelor chimice de apa, pentru a preveni coroziunea si depunerile de calcar si nu in ultimul rand de a asigura functionarea fara probleme .. Sistemele de incalzire in pardoseala functioneaza la temperaturi scazute, ele sunt de asemenea expuse  la risc bacterian, alge si biofilme  - provocand blocaje in sistem si rezultatul fiind  un sistem lent si mai putin eficient.
Ca atare, Fernox AF10 Express pentru incalzire prin pardoseala ar trebui, de asemenea, utilizat in asociere cu un inhibitor relevant pentru a reduce orice cresteri bacteriene sau fungice. Fernox AF10Express pentru Incalzirea prin pardoseala este compatibil cu toate produsele Fernox de protectie. Deci, in cazul in care sistemul este incalzit de un cazan traditional, Fernox Protector F1 ar trebui sa fie utilizat in paralel, pentru a preveni orice problema de coroziune sau calcar la cazanul in sine, care, desigur, inca contine componente metalice.
"Cand instalati un sistem de incalzire prin pardoseala este la fel de important sa se foloseasca tratamente de apă chimice de calitate pentru a proteja sistemul impotriva efectelor daunatoare ale contaminantilor, deoarece este într-un sistem traditional de incalzire", a explicat Francine Wickham, director de marketing la nivel global la Fernox.

http://www.foxyplast.ro/

http://www.incalzireinpardosealauponor.ro/spalare-curatare-instalatii-termice